Hydride End-Blocked Silicone Fluid
textile-auxiliary
Detergent For Various Lubricating Oil

produk

Dheweke bakal mbantu sampeyan ngerteni lengkap babagan produk lan nggawe rundingan sing puas.

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan perusahaan

apa sing kita lakoni

Shanghai Honneur Tech Co, Ltd Kita setya kanggo larutan silikon lan lilin kanthi inovasi, ilmu lan teknologi; Produk kita fokus ing aplikasi ing ngisor iki kayata bantu, tekstil, bantu kulit, lapisan kulit, resin, pertanian, bahan cetakan 3D, agen pelepasan cetakan, agen aditif PU, agen anti banyu, bahan lan bahan ganti warna; Pusat R&D pusat kami ing Shanghai Pujiang Caohejing Hi-tech, pabrik-pabrik kita ana ing Shaoxing, Jiaxing, Jiangyin lan Shenzhen; Tim R&D kita kalebu sawetara dokter lan insinyur berpengalaman lan kerjo bareng karo akeh universiti terkenal ing China; We are setya kanggo pembangunan ijo industri sustainable.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta lan tawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • The company introduces a large number of talents, researches projects and is responsible for customers

    PERSONNEL

    Perusahaan iki ngenalake pirang-pirang bakat, riset proyek lan tanggung jawab kanggo para pelanggan

  • Professional research project team for different customer needs

    PANITEN

    Tim proyek riset profesional kanggo kabutuhan pelanggan beda

  • New technology transformation mode,research high quality products

    TEKNOLOGI

    Modifikasi teknologi anyar, riset produk sing bermutu tinggi

aplikasi

Apa milih produk saiki saka katalog utawa golek pitulung teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan.

  • Aditif Kosmetik

  • Rampung alus tekstil

  • Aditif Kulit

  • Wetting Pupuk

kabar

Situs web kita nuduhake informasi lan fakta paling anyar lan lengkap babagan dhaptar barang lan perusahaan.

Cara nggunakake trafo co ...

Mesin penggulungan Transformer minangka peralatan produksi inti sing paling penting ...
liyane >>

Silicone mlebu ing urip kita

Silicone wis mlebu urip kanthi macem-macem cara. Dheweke digunakake kanggo busana ...
liyane >>