produk

Agen Penyebaran Silikon Pertanian SILIA-2001

Keterangan Singkat:

Agen Penyebaran Silicone SILIA-2001 Agricultural Saring
Properti
Katon: Ora ana warna tanpa Cairan ambar
Kelikatan (25 ℃ , mm2 / s) : 25-50
Tension permukaan face 25 ℃ , 0.1% , mN / m) : <21
Kapadhetan (25 ℃) : 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃) : <10 ℃


Detail Produk

FAQ

Tag Product

SILIA-2001 Agen Penyebaran Silikon Agen Pertanian lan Udan
yaiku polis trisiloxane sing diowahi lan jinis surfionant silione kanthi kemampuan super nyebar lan nembus. Iki nggawe ketegangan permukaan banyu mudhun nganti 20,5mN / m kanthi konsentrasi 0,1% (wt.). Sawise campuran karo solusi pestisida kanthi proporsi tartamtu, bisa ngudhunake kontak kontak ing antarane semprotan lan godhong-godhongan, sing bisa nggedhekake jangkoan saka semprotan. Salajengipun, SILIA-2001 Silikon Pertanian
Agen Penyebaran lan Penetrating bisa nggawe pestisida diserep liwat stomatal godhong, sing efektif banget kanggo ningkatake khasiat, nyuda pestisida, ngirit biaya, nyuda polusi lingkungan sing disebabake pestisida.

Karakteristik
 Agen nyebar lan agen
 Kandhutan lumahing ngisor
 Titik awan dhuwur
 Nonionik.
 busa rendah
 Kanggo nyuda dosis agen penyemprot agrichemical.
 Kanggo nambah jangkoan ing agrichemical
 Kanggo ningkatake cepet saka agrichemical (toleransi menyang rainfal)
Properti
Penampilan Ora berwarna kanggo Cairan ambar
Kelikatan (25 ℃ , mm2 / s) 25-50
Tension permukaan face 25 ℃ , 0.1% , mN / m) <21
Kapadhetan (25 ℃) 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃) <10 ℃

Wilayah aplikasi:
Digunakake minangka semprotane semprotan: SILIA-2001 bisa nambah jangkoan agen penyemprot, Vpromote ing
uptake lan nyuda dosis agen penyemprot. SILIA-2009 minangka sing paling efektif nalika
campuran semprotan yaiku
(i) ing sawetara PH saka 6-8,
(ii) nyiyapake campuran semprot
nggunakake utawa sajrone persiyapan 24h.

Cara:
Digunakake semprot dicampur ing drum
Umumé, tambah SILIA-2001 (4000times) 5g ing saben semprotan 20kg. Yen perlu ningkatake serangga pestisida sistemik, tambah fungsi pestisida utawa nyuda jumlah semprot, luwih becik nambah jumlah panggunaan kanthi bener. Umumé, jumlah kasebut kaya ing ngisor iki:
Pengatur promosi tanduran 0.025% ~ 0,05%
Herbicide 0,025% ~ 0.15%
Racun omo 0,025% ~ 0.1%
Bakteri nyerang 0.015% ~ 0,05%
Unsur pupuk lan tilak 0,015 ~ 0.1%
Nalika nggunakake, bubar pestisida, tambah SILIA-2001 sawise campuran seragam 80% banyu, banjur tambahake banyu 100% lan nyampurake kanthi seragam. Apike manawa nggunakake Agen Silicone Spreading and Penetrating Agen, jumlah banyu dikurangi dadi 1/2 saka normal (disaranake) utawa 2/3, panggunaan pestisida rata-rata suda nganti 70-80% saka normal. Nggunakake muncung alit cilik bakal nyepetake kacepetan semprot

Paket
200Kg, 1000Kg, utawa tong plastik 20Kg, utawa kanggo panjaluk klien.

Panyimpen lan beting-urip
Yen disimpen ing kemasan asli ing suhu antara -20 ° C lan + 50 ° C,
SILIA-2001 bisa disimpen nganti 12 wulan saka tanggal produksi (tanggal kadaluwarsa).
Kompetisi pandhuan panyimpenan lan tanggal kadaluwarsa sing dicenthang ing kemasan. Sadurunge tanggal iki, Shanghai Honneur Tech ora njamin maneh manawa produk wis ditemtokake spesifikasi penjualan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    produk sing gegandhengan