Babagan Kita

SHANGHAI HONNEUR TECH CO, LTD.

Solusi Silicone, Inovasi & Kualitas

SHANGHAI HONNEUR TECH CO, LTD.

Sapa Kita

Shanghai Honneur Tech Co, Ltd Kita setya kanggo solusi silikon kanthi inovasi, ilmu lan teknologi; Produk kita fokus ing aplikasi ing ngisor iki kayata bantu, tekstil, bantu kulit, lapisan kulit, resin, pertanian, bahan cetakan 3D, agen pelepasan cetakan, agen aditif PU, agen anti banyu, bahan lan bahan ganti warna; Pusat R&D pusat kita ing taman teknologi Hierojing Hiji Pujiang, pabrik-pabrik kita ana ing Shaoxing, Jiaxing lan Shenzhen; Tim R&D kita kalebu sawetara dokter lan insinyur berpengalaman lan kerjo bareng karo akeh universiti terkenal ing China; We are setya kanggo pembangunan ijo industri sustainable.

Honneur
Nulis
%
Titah Headline
%
Pengalaman Panganggo
%
Pemasaran
%

SHANGHAI HONNEUR TECH CO, LTD.

  • Kaluhuran paling apik kanggo entuk kepuasan pelanggan kanggo produk kita

66

Kepiye Nggawe Bisnis

Kejujuran minangka inti pokok. Kualitas produk mesthi berkualitas tinggi lan stabil minangka siji, Adhedhasar profesional, integritas, aturan etika kolaborasi, para pelanggan lan mitra kita ing saindenging Eropa, Amerika, Timur Tengah, Afrika, Asia Tenggara. 

Target kita

pangembangan sustainable, kontribusi kanggo masarakat lan pungkasane dadi perusahaan kimia inovatif kelas pertama

Apa sing diarani?

TINDAKKI PAKSA SARI AKU NIK TURUN SUKU

"Lacinia neque platea ipsum amet est odio aenean id quisque."

- JAMINAN KELLY
ACME Inc.

"Aliquam congue lacinia turpis proin sit nulla mattis semper."

- JEREMY LARSON
ACME Inc.

"Fermentum habitasse njagong lan rhoncus, ultrasonik morbi!"

- KENAPA ERIC
ACME Inc.