produk

Agen Pengurangan Ngilangi Asam PR-511A

Keterangan Singkat:

Agen Pengurangan Ngilangi Asam PR-511A
minangka senyawa agen pengurangan khusus, sing luwih suda
kapasitas ing macem-macem nilai PH. Bisa ngganti (sodium hydrosulfite + soda kakak)
Reresik reresik poliester lan bahan campuran sawise dicelup, mbusak warna ngambang, nambah
kekayaan warna saka kain

Ionisasi: Nonionic
Nilai PH: 7 ~ 8 (1% larutan banyu)
Isi padhet: 22%
Pengirangan: Banyu


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Agen Pembersih Pengurangan Asam PR-511A
minangka senyawa agen pengurangan khusus, sing luwih suda
kapasitas ing macem-macem nilai PH. Bisa ngganti (sodium hydrosulfite + soda kakak)
Reresik reresik poliester lan bahan campuran sawise dicelup, mbusak warna ngambang, nambah
kekayaan warna saka kain

Ionisasi: Nonionic
Nilai PH: 7 ~ 8 (1% larutan banyu)
Isi padhet: 22%
Pengirangan: Banyu

Aplikasi
Polyester lan kain sing dicampur kasebut dicelup nganggo pewarna bubur, banjur nyuda reresik menyang
mbusak warna ngambang.
Chelation apik ing ion logam, kain nduweni warna sing cerah sawise di resiki
Produk kasebut biasane ora duwe bau sing ngganggu lan kanthi efektif bisa nggarap
lingkungan.
Nduwe efek nyuda sing kuwat ing adus asam, Sejatine ora bakal ana warna kuning lan warna
teduhan ing proses pembersihan tradisional lan ora mengaruhi sakteruse
proses amarga ngresiki sodium hidrosulfit lan soda.

Proses teknis:
Dosis: 13,0%owf
Sawise nglelepake nganggo pewarna sing disebar, adhem nganti ngisor 80 ° C kanggo njamin nilai PH kurang ajur
kahanan asam. nambah Agen Pembuangan Pengurangan Asam, terus 8-85 ° C kanggo 20-30 menit, mengko
ngresiki lan resik.




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita