produk

Agen Penyebaran Silicone Agrikultur SILIA2009

Keterangan Singkat:

Agen Penyebaran Silicone SILIA-2009 Agen Saring
Properti
Penampilan: Ora ana warna kanggo Cairan ambar
Kelikatan (25 ℃ , mm2 / s): 25-50
Tension permukaan face 25 ℃ , 0.1% , mN / m): <21
Kapadhetan (25 ℃): 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃):> 35 ℃


Detail Produk

FAQ

Tag Product

SILIA-2009 Agen Penyebaran Silikon Agen Pertanian lan Udan
yaiku polis trisiloxane sing diowahi lan jinis surficant silikon kanthi kemampuan super nyebar lan nembus. Iki nggawe ketegangan permukaan banyu mudhun nganti 20,5mN / m kanthi konsentrasi 0,1% (wt.).
Karakteristik
 Agen nyebar lan agen
 Kandhutan lumahing ngisor
 Titik awan dhuwur
 Nonionik.
Properti
Penampilan: Ora ana warna kanggo Cairan ambar
Kelikatan (25 ℃ , mm2 / s): 25-50
Tension permukaan face 25 ℃ , 0.1% , mN / m): <21
Kapadhetan (25 ℃): 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃):> 35 ℃

Wilayah aplikasi:
1. Digunakake minangka semprotan adilivant: SILIA-2009 bisa nambah jangkoan agen penyemprot, ningkatake uptake lan nyuda dosis agen penyemprot. SILIA-2009 paling efektif nalika campuran semprotan
(i) ing sawetara PH saka 6-8,
(ii) nyiyapake
nyemprot campuran kanggo nggunakake langsung utawa sajrone persiyapan 24h.

2. Digunakake ing formulasi agrichemical: SILIA-2009 bisa ditambahake ing pestisida asli.
Dosis gumantung saka jinis formulasi.
Dosis sing disaranake yaiku 0,1 ~ 0.2 % wt% saka total sistem basis banyu lan 0,5% saka total sistem basis pelarut.
Tes aplikasi lengkap kudu entuk asil sing cocog.
Nduwe beda charateristik yen digunakake ing macem-macem sistem.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita