produk

Agen Penyebaran Silikon Pertanian SILIA2008

Keterangan Singkat:

Agen Penyebaran Silicone SILIA-2008 Agen Singa
Properti
Katon: Ora ana warna tanpa Cairan ambar
Kelikatan (25 ℃ , mm2 / s) : 25-50
Tekanan permukaan (25 ℃ , 0.1% , mN / m) : <20,5
Kapadhetan (25 ℃) : 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃) : <10 ℃


Detail Produk

FAQ

Tag Product

SILIA-2008 Agen Penyebaran Silikon Agen Pertanian lan Udan
yaiku polis trisiloxane sing diowahi lan jinis surficant silikon kanthi kemampuan super nyebar lan nembus. Iki nggawe ketegangan permukaan banyu mudhun nganti 20,5mN / m kanthi konsentrasi 0,1% (wt.). Sawise campuran karo solusi pestisida kanthi proporsi tartamtu, bisa ngudhunake kontak kontak ing antarane semprotan lan godhong-godhongan, sing bisa nggedhekake jangkoan saka semprotan. SILIA-2008 bisa nggawe pestisida diserep
ngliwati stomatal godhong, sing efektif banget kanggo ningkatake khasiat, nyuda pestisida, ngirit biaya, nyuda polusi lingkungan sing disebabake pestisida
Karakteristik
 Agen nyebar lan agen
 Kanggo nyuda dosis agen penyemprot agrichemical
 Kanggo ningkatake cepet saka agrichemical (toleransi menyang rainfal)
 Nonionik
Properti
Katon: Ora ana warna tanpa Cairan ambar
Kelikatan (25 ℃ , mm2 / s) : 25-50
Tekanan permukaan (25 ℃ , 0.1% , mN / m) : <20,5
Kapadhetan (25 ℃) : 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃) : <10 ℃

Aplikasi
1. bisa digunakake minangka adjuvant spray: SILIA-2008 bisa nambah jangkoan agen penyemprot, lan ningkatake uptake lan nyuda dosis agen penyemprot. SILIA-2008 sing paling efektif nalika campuran semprotan
(i) ing sawetara PH saka 6-8,
(ii) nyiyapake campuran semprot kanggo nggunakake langsung utawa sajrone persiyapan 24h.
2. bisa digunakake ing formulasi agrichemical: SILIA-2008 bisa ditambah ing pestisida asli.

Cara Metode:
1) Digunakake semprot sing dicampur ing drum
Umumé, tambah SILIA-2008 (4000 kaping) 5g ing saben semprotan 20kg. Yen perlu ningkatake serangga pestisida sistemik, tambah fungsi pestisida utawa nyuda jumlah semprot, luwih becik nambah jumlah panggunaan kanthi bener. Umumé, jumlah kasebut kaya ing ngisor iki:
Pengatur promosi tanduran: 0,025% ~ 0,05%
Herbicide: 0,025% ~ 0.15%
Obat omis: 0,025% ~ 0.1%
Bakteri: 0,015% ~ 0,05%
Unsur pupuk lan tilak: 0,015 ~ 0,1%
Nalika nggunakake, bubar pestisida, tambah SILIA-2008 sawise campuran seragam 80% banyu, banjur tambahake banyu 100% lan nyampurake kanthi seragam. Apike manawa nggunakake Agen Silicone Spreading and Penetrating Agen, jumlah banyu dikurangi dadi 1/2 saka normal (disaranake) utawa 2/3, panggunaan pestisida rata-rata suda nganti 70-80% saka normal. Nggunakake muncung alit cilik bakal nyepetake kacepetan semprot.

2) Digunakake saka pestisida asli
Yen produk ditambahake kanggo pestisida asli, kita saranake jumlah kasebut yaiku 0,5% -8% saka pestisida asli. Setel nilai PH resep pestisida kanggo 6-8. Pangguna kudu nyetel Agen Penyebaran Silikon lan Penetrating Agen miturut macem-macem jinis pestisida lan resep kanggo nggayuh asil paling efektif lan ekonomi. Nindakake tes kompatibilitas lan tes langkah langkah sadurunge digunakake ..


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    produk sing gegandhengan