produk

blok blok minyak silikon 3300

Keterangan Singkat:

blok blok minyak silikon 3300
minangka pelembut silikon blok; bisa digunakake ing macem-macem kain kayata katun lan campuran, rayon, serat viscose, serat sintetik, sutra, wol, sapiturute, utamane kanggo serat sintetik, nilon & spandeks, plester poliester, bulu polong, beludru, PV beludru lan
kain wol Bisa nyedhiyakake kain kanthi kain sing alus, lancar, alus lan kuning.
● Penampilan Cairan kuning transparan
● Kationik alam ikonik
● Konten padhet 60%


Detail Produk

FAQ

Tag Product

blok blok minyak silikon 3300
yaiku a mblokir pelembut silikon; bisa digunakake ing macem-macem kain kayata katun lan campuran, rayon, serat viscose, serat sintetik, sutra, wol, sapiturute, utamane kanggo serat sintetik, nilon & spandeks, plester poliester, bulu polong, beludru, PV beludru lan
kain wol Bisa nyedhiyakake kain kanthi kain sing alus, lancar, alus lan kuning.

Kestabilan produk sing apik, stabil ing alkali, asam utawa finansial suhu sing dhuwur;
Ngindhari emulsi silikon sing rusak lan lengket

Aplikasi (ing ngencerake 10%):
Dening Padding: 10-30g / L
Kanthi kekeselen: ing proses kelelahan normal ok karo dosis owf 1 ~ 3%,

Nanging ora bisa digunakake ing mesin pencelup banyu kebanjiran.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    produk sing gegandhengan