produk

  • block silicone oil 3300

    blok blok minyak silikon 3300

    blok blok minyak silikon 3300
    minangka pelembut silikon blok; bisa digunakake ing macem-macem kain kayata katun lan campuran, rayon, serat viscose, serat sintetik, sutra, wol, sapiturute, utamane kanggo serat sintetik, nilon & spandeks, plester poliester, bulu polong, beludru, PV beludru lan
    kain wol Bisa nyedhiyakake kain kanthi kain sing alus, lancar, alus lan kuning.
    ● Penampilan Cairan kuning transparan
    ● Kationik alam ikonik
    ● Konten padhet 60%