Hubungi Kita

SHANGHAI HONNEUR TECH CO, LTD.

Alamat

Kamar 1209, Bangunan 2 #, No.1588 Jalan Huhang, Kabupaten Fengxian, Shanghai 201401 CHINA

Telpon

Tel: +86 (021) 67189181

WhatsApp: +8615601969922

Jam

Senin-Jumuah: 9:00 kanggo 17:00

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita