produk

Detektif kanggo macem-macem minyak pelumas

Keterangan Singkat:

Gunakake: Agen Deoiling , determiner, busa rendah, biodegradable, non-beracun, ora ana bahan sing mbebayani, utamane
digunakake ing aliran-jet; Kinerja:
Detergent 01 minangka bahan pencuci sing nduweni kemampuan emulifikasi sing kuat kanggo macem-macem
minyak pelumas sing biasane digunakake ing jarum rajutan. Iku cocog banget kanggo nyiksa
rajutan katun lan campuran.
Detergent 01 duweni kemampuan ngumbah lan efek anti-redeposisi kanthi lilin lan alami
paraffin sing ana ing serat.
Determinatif 01 stabil dadi asam, alkali, nyuda agen lan oksidan. Bisa digunakake ing
proses ngresiki asam lan siram pemutihan kanthi macem-macem agen pemutihan.
Determinatif 01 uga bisa digunakake ing proses pambusukan produk sing ngemot sintetik
serat, benang lan benang


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Determinatif 01
Gunakake: Agen Deoiling , determiner, busa rendah, biodegradable, non-beracun, ora ana bahan sing mbebayani, utamane
digunakake ing aliran-jet.
Katon: Saka warna tanpa Cairan transparan kuning.
Nilai PH: 6,5 (solusi 10g / l)
Ionisasi: Nonionic
Katon saka solusi banyu: Bima
Stabilitas banyu hard: Nganti 30 ° dH
Kestabilan elektrolit: stabilitas apik nganti 50 g / l natrium sulfat lan natrium klorida.
Stabilitas pangowahan pH: Stabil liwat sawetara pH.
Kompatibilitas: Kompatibel karo macem-macem produk lan pewarna ion.
Stabilitas panyimpenan
tetep kanthi becik ing njero ruangan ing 12 wulan; ngindhari panyimpenan jangka panjang ing dhuwur
kahanan suhu utawa fros, dianjurake supaya disegel sawise saben sampling.

Kinerja
Detergent 01 minangka bahan pencuci sing nduweni kemampuan emulifikasi sing kuat kanggo macem-macem
minyak pelumas sing biasane digunakake ing jarum rajutan. Iku cocog banget kanggo nyiksa
rajutan katun lan campuran.
Ing tahap cuci dhisikan nalika suhu adus sing digunakake isih 30 30 ° C,
Determinatif 01 bisa mbusak luwih saka 60-70% saka papan kasebut. Amarga fungsi sinergis iki,
Determinatif 01 ora kudu nambah suhu supaya minyak disebar. Ing iki
cara, bahan lemak bisa dibuwang kanthi suhu kanthi suhu sing sithik.
kayata ing kisaran 60-70 ° C. Kanthi cara iki, yen produk olahan ora kudu
siram, konservasi energi bisa digayuh lan nyuda wektu pretreatment kanthi suda.
Detergent 01 duweni kemampuan ngumbah lan efek anti-redeposisi kanthi lilin lan alami
paraffin sing ana ing serat.
Determinatif 01 stabil dadi asam, alkali, nyuda agen lan oksidan. Bisa digunakake ing
proses ngresiki asam lan siram pemutihan kanthi macem-macem agen pemutihan.
Detergent 01 minangka bahan pencuci busa sing kurang, mula bisa dicocogake karo macem-macem jinis
peralatan.
Determinatif 01 uga bisa digunakake ing proses pambusukan produk sing ngemot sintetik
serat, amarga minyak coning sing digunakake ing serat jinis iki sajrone pemintal biasane padha karo
ketik pelumas sing digunakake ing mesin rajutan
Determinatif 01 uga cocog kanggo nyiksa benang lan benang jahitan.
Determinatif 01 ora ngemot turunan fenol utawa pelarut beracun halogen; ing
pelarut sing ana ing prodhuk bisa ngudhunake kanthi cepet, saengga bisa dianggep "gampang
produk biodegradable ”.
Nyiapake solusi
Determinatif 01 bisa disiapake kanthi ngencerake sederhana kanthi banyu adhem. Aku ora menehi saran
persiapan larutan stok amarga bisa dipisah sajrone panyimpenan sing berpanjangan.
Dosis
Dosis Detergent01 gumantung saka jinis kain sing gegayutan, efek saka
cuci dibutuhake, mesin sing digunakake lan metode sing digunakake:
 Benang dicampur benang 1-1,5% owf
 Katun lan benang campuran 1.5-2% owf
 Kain ing jigger lan beya-beya 2-3% owf
 Kain rajutan sing diproses ing aliran-jet 1-3 g / l
 Efek ngombe ing kain sajrone proses terus-terusan 3-5 g / l
 Garment katun lan kain sing dicampur
 Pembersih mesin pencelup (miturut agen pengurangan alkali) 2-5 g / l
 Pembersihan mangkok sizing (nganggo banyu panas) 5-15 g / l


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita