produk

Cairan silikon End-Blocked 5060

Keterangan Singkat:

Cairan silikon End-Blocked 5060
Kelikatan (cs): 150-170
H% (wt): 0,028 ± 0,02
Isi kanthi cepet%: ≤2


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Cairan silikon sing diblokir Akhir 5060
Kelikatan (cs): 150-170
H% (wt): 0,028 ± 0,02
Isi kanthi cepet%: ≤2

Iki minangka bahan wiwitan utama lan perantara penting kanggo produksi blok sing diowahi organosilicone utawa copolymer tandur


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    produk sing gegandhengan