produk

  • Acidic Reduction Clearing Agent PR-511A

    Agen Pengurangan Ngilangi Asam PR-511A

    Agen Pengurangan Ngilangi Asam PR-511A
    minangka senyawa agen pengurangan khusus, sing luwih suda
    kapasitas ing macem-macem nilai PH. Bisa ngganti (sodium hydrosulfite + soda kakak)
    Reresik reresik poliester lan bahan campuran sawise dicelup, mbusak warna ngambang, nambah
    kekayaan warna saka kain

    Ionisasi: Nonionic
    Nilai PH: 7 ~ 8 (1% larutan banyu)
    Isi padhet: 22%
    Pengirangan: Banyu
  • Levelling agent for acid and pre-metallized dyes

    Agen level kanggo pewarna asam lan pra-metallized

    Watak khas
    Agen leveling kanggo asam lan pre-metallized pewarna minangka agen leveling anionic / non-ionik, uga duwe hubungan antarané
    kasmir lan serat wol (PAM) lan pewarna. mulane, iki duwe pewarna retering apik banget
    seng nembus lan uga sipat pewarna. Nduwe efek imbuhan sing apik kanggo nyinkronake pewarna lan
    angger kekeselen kanggo pewarna kombinasi trikromatik lan rasukan dicelup kanthi gampang
    Agen leveling kanggo asam lan pre-metallized pésta duwe pengaruh apik kanggo nambah warna sing ora rata utawa uga
    pewarna jero lan nduweni kinerja medhot sing apik.
  • Levelling Dispersing Agent for polyester dyeing

    Agen Penyebaran Tingkat kanggo pewarna poliester

    Karakteristik
    Agen leveling / nyebarake utamane kanggo pewarnaan poliester kanthi pewarna sing nyebarna, sing nduwe tegalan
    kemampuan. Bisa nambah migrasi pewarna lan nggampangake panyebaran pewarna menyang kain utawa serat. Mula,
    produk iki cocog banget kanggo benang paket (kalebu benang diameter gedhe), lan bahan pewarna sing abot utawa kompak.
    Agen leveling / Dispersing duwe level leveling lan migrasi sing apik lan ora duwe efek screening lan negatif
    ing tingkat Dye-Uptake Amarga karakteristik komposisi kimia khusus, LEVELING AGENT 02 bisa digunakake minangka a
    Agen leveling reguler kanggo nyebarake pewarna, utawa minangka agen perbaikan warna nalika ana masalah kanggo nglelep, kayata jero banget.
    pewarna utawa pewarna sing ora rata.
    Agen leveling / Dispersing Yen digunakake minangka agen leveling, nduweni efek pewarna alon sing alon ing tahap wiwitan pewarna
    ngolah lan bisa njamin properti pewarna sing apik ing tahap pewarna. Malah ing kahanan proses pewarna sing ketat,
    kayata randhing bath banget utawa pewarna makromolekul, kemampuan kanggo mbantu seng nembus lan leveling isih apik,
    njamin kabegjan warna.
    Agen leveling / Dispersing Nalika digunakake minangka Agen Pamulihan warna, kain sing dicelup bisa dicelup kanthi lancar
    merata, supaya rasukan sing dicelup masalah bisa njaga warna / warna sing padha sawise perawatan, sing migunani nambah anyar
    warna utawa ganti warni.
    Agen leveling / Dispersing uga duwe fungsi emulsification lan deterjen, lan nduweni efek cuci luwih
    lenga lan oligomer sing isih tiwas sing ora resik sadurunge prahara kanggo njamin keseragaman pewarna.
    Agen leveling / Penyebaran gratis Gratis Alkylphenol. Biodegradabilitas sing dhuwur lan bisa dianggep minangka produk "ekologis".
    Agen leveling / Dispersing bisa digunakake ing sistem dosis otomatis