produk

  • Nonionic Antistatic Powder

    Bubuk Antistatik Nonionik

    Powder Antistatic Nonionic PR-110
    yaiku komplek polyoxyethylene polimer, sing digunakake kanggo finansial antistatic poliester, akrilik, nilon, sutra, wol lan bahan campuran liyane. Lumahing serat sing diobati duweni efek apik, konduktivitas, anti-noda, resistensi bledug, lan bisa nambah kinerja anti-fuzzing lan anti-pilling.
  • Anti-phenolic yellowing (BHT) agent

    Agen pewarnaan anti-fenolik (BHT)

    Kinerja
    Agen pewarnaan anti-fenolik bisa digunakake kanggo macem-macem nilon lan campuran campuran sing ngemot
    serat elastis kanggo nyegah kuning amarga disebabake BHT (2, 6-Dibutyl-hydroxy-toluene). BHT asring digunakake
    minangka antioksidan nalika nggawe kantong plastik, lan busana putih utawa nganggo warna cahya cenderung banget
    kuning yen dilebokake ing kantong kaya ngono.
    Kajaba iku, amarga netral, sanajan dosis kasebut dhuwur, pH saka kain sing dianggep bisa
    dijamin dadi antara 5-7.