produk

  • End-Blocked Hydrogen silicone fluid 5060

    Cairan silikon End-Blocked 5060

    Cairan silikon End-Blocked 5060
    Kelikatan (cs): 150-170
    H% (wt): 0,028 ± 0,02
    Isi kanthi cepet%: ≤2
  • Hydride End-Blocked Silicone Fluid

    Hidrida Akhir-Blok Silicone Cairan

    Cairan silikon sing diblokir Akhir
    Kelikatan (cs), H% (wt);
    10--20, 0,12 ± 0,02;
    30--40, 0,07 ± 0,02;
    50--70, 0,05 ± 0,02;
    150-170, 0,028 ± 0,02;
    150-171, 0,028 ± 0,03;
    150-172, 0,028 ± 0,04;
    450-550, 0,015 ± 0,05;
    amarga hidraktif reaktif ing ujung-ujung rantai, bisa digunakake ing reaksi tambah rantai ing ngendi crosslinking minimal.