produk

penstabil pelunturan alkali hidrogen peroksida

Keterangan Singkat:

Karakteristik:
1. Stabiliser pemutih alkali hidrogen peroksida minangka penstabil khusus sing digunakake kanggo pengaliran katun ing katun ing proses pad-uap. Amarga stabilitas media ing alkalin, mupangate kanggo oksidan terus duwe peran ing kukus ing jangka panjang. Lan gampang biodegradable.
2. Penstabil pemutih alkali hidrogen peroksida bisa nggunakake sebagian utawa rampung nggunakake silikat, saengga kain peluntur duwe hidrofilisasi luwih apik, nalika ngindhari celengan ing peralatan amarga nggunakake silikat.
3. Formula pelunturan sing paling apik beda karo proses sing beda, lan dianjurake kanggo nyoba luwih dhisik
4. Malah ing larutan stok kanthi isi soda lan surfactant sing dhuwur, Stabilizing Agent 01 stabil, saengga bisa nyiyapake
Cairan ibu sing ngemot macem-macem bahan kimia kanthi konsentrasi kaping 4-6 luwih dhuwur.
5. Agen stabilizing 01 uga cocog kanggo proses pad-batch.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

penstabil pelunturan alkali hidrogen peroksida

Gunakake: Penstabil kanggo pemutihan hidrogen peroksida kanthi natrium klorida.
Katon: Cairan transparan kuning.
Ionisasi: Anion
Nilai pH: 9,5 (solusi 10g / l)
Kelarutan banyu: Rampung larut banget
Stabilitas banyu atos: Banget stabil ing 40 ° DH
Stabilitas Asam-Asam menyang pH: stabil banget ing 20Bè
Kemampuan Cheating: 1g Agen Stabilizing 01 bisa chelate mgr. Fe3 +
190 ing pH 10
450 ing PH 12
Karakter Foaming:
Properti foaming: NO
Stabilitas panyimpenan:
Simpen ing suhu kamar suwene 9 wulan. Ngindhari panyimpenan wektu suwe cedhak 0 ℃ lan lingkungan suhu sing dhuwur.

Karakteristik:
1. Agen stabilizing 01 minangka penstabil sing digunakake khusus kanggo pelunturan katun ing proses pad-uap. Amarga stabilitas media ing alkalin, mupangate kanggo oksidan terus duwe peran ing kukus ing jangka panjang. Lan gampang biodegradable.
2. Agen stabilizing 01 bisa ngganti separa utawa rampung nggunakake silikat, saengga kain sing diputus duwe hidrofilisasi luwih apik, nalika nyegah pambentukan celengan ing peralatan amarga panggunaan silikat.
3. Formula pelunturan sing paling apik beda karo proses sing beda, lan dianjurake kanggo nyoba luwih dhisik
4. Malah ing larutan stok kanthi isi soda lan surfactant sing dhuwur, Agen Stabilizing 01 stabil, saengga bisa nyiyapake cairan ibu sing ngemot macem-macem bahan kimia kanthi konsentrasi kaping 4-6 luwih dhuwur.
5. Agen stabilizing 01 uga cocog kanggo proses pad-batch.

Panganggone lan Dosis
Pad-Kukus
Agen stabilizing 01 bisa langsung ditambahake ing adus dipakani sadurunge nambah hidrogen peroksida.
Penetakan (udan udan)
5-8 ml / l Agen stabil
50ml / l 130vol. Hidrogen peroksida
30ml / l 360Bèks soda
3-4 ml / l agen Scouring
Pick-Up: 10-25%, gumantung saka kain sing beda
Kukus suwene 6-12 menit kanggo nggawe hidrogen peroksida kerja
Pangumbah banyu terus

Pad-Batch (ing kain garing)
8 ml / l Agen stabil
50ml / l 130vol. Hidrogen peroksida
Soda 40ml / l 360Bè
8-15ml / l 480Bè sodium silikat
4-6 ml / l Agen Scouring
Agen 2-5 ml / l
Proses batuk kadhem nganti 12-16 jam
Ngumbah nganggo banyu panas ing garis terus


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita