produk

pelembut silikon hidrilikilik 8850N

Keterangan Singkat:

pelembut silikon hidrilikilik 8850N
yaiku emulsi mikro, digunakake minangka pelembut hidrofilik kanggo katun lan kain utawa andhuk campuran utawa alus kanthi stabil, lancar, alus, hidrofilik lan stabilitas.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

pelembut silikon hidrilikilik 8850N
yaiku emulsi mikro, digunakake minangka pelembut hidrofilik kanggo katun lan kain utawa andhuk campuran utawa alus kanthi stabil, lancar, alus, hidrofilik lan stabilitas.

Ionisasi: kationik sing ringkih
Kelarutan: banyu
Isi padhet: 40%

stabilitas nyukur dhuwur




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    produk sing gegandhengan