kabar

Mesin penggulungan Transformer minangka peralatan produksi inti sing paling penting ing proses produksi trafo. Kinerja sing nduwurke tumpukan nemtokake karakteristik trafo listrik lan apa koil iku ayu. Ing saiki, ana telung jinis mesin sing nduwurke tumpukan kanggo trafo: mesin penggulung horisontal, mesin penggulung vertikal lan mesin nduwurke tumpukan otomatis. Sisih padha digunakake ing produksi trafo ing macem-macem lapangan. Kanthi pangembangan teknologi, mesin sing nduwurke tumpukan wis maju uga gedhe, utamane ing fungsi lan nduwurke tumpukan. Kita bakal mbahas babagan cara nggunakake mesin penggulung trafo kanthi akal.

Parameter saka mesin nduwurke tumpukan mesin trafo kanthi bener

Apa mesin nduwurke tumpukan bisa mlaku kanthi biasane utawa ora lan setelan sing bener duwe peran utama. Mesin penggulungan trafo beda karo mesin penggulungan liyane lan kalebu peralatan sing alon. Amarga proses produksi trafo nemtokake syarat wiwitan lan tork peralatan sing asring digunakake, paramèter sing kudu disetel kanggo mesin penggulungan pengubah umume kalebu: jumlah giliran set yaiku jumlah giliran sing dibutuhake peralatan. kanggo mbukak miturut proses produksi, sing dipérang dadi telung bagean: Setel saka jumlah total giliran lan jumlah giliran sing cocog karo saben langkah langkah kudu dicathet manawa jumlah gunggunge padha karo jumlah total sing dadi saben urutan langkah. Fungsi idle uga minangka paramèter umum, sing utamane ngontrol kendharaan alon-alon nalika miwiti lan mandheg, muter peran wiwitan lan penunjuk parkir. Pangaturan sing bener bisa nggawe operator duwe proses adaptasi kanggo ketegangan nalika miwiti mesin nduwurke tumpukan Sampeyan luwih akurat kanggo mungkasi mesin kanthi penyangga nalika siyap mandheg; kacepetan mlaku digunakake kanggo ngontrol kecepatan rotasi peralatan nalika lagi mlaku. Latar kacepetan puteran kudu ditemtokake bareng karo proses produksi lan kahanan kerja sing ana penggulungan. Operasi sing cepet banget utawa alon banget ora kondhisi pembentukan kumparan. Operasi kanthi cepet ora bakal kondus menyang kontrol operator, lan getaran lan swara peralatan bakal tambah akeh. Operasi kanthi kecepatan sing sithik banget bakal mengaruhi peralatan Kapasitas produksi lan efisiensi peralatan uga bakal mengaruhi output torsi batang peralatan utama; fungsi langkah-langkah digunakake kanggo ngontrol urutan operasi peralatan, sing umume ditemtokake miturut proses produksi. Wangun lan nduwurke tumpukan ora mung nggulungake kabel, nanging uga akeh langkah liyane, kayata lapisan kertas, kain insulasi, lan sapiturute, saengga setelan sing tepat kanggo langkah-langkah bakal menehi muter kanthi lengkap menyang peralatan Efisiensi.


Wektu kirim: Jul-24-2020