kabar

Silicone wis mlebu urip kanthi macem-macem cara.

Dheweke digunakake kanggo tekstil busana lan industri. Kaya elastomer lan rubber digunakake kanggo adesif, agen ikatan, lapisan tekstil, lapisan renda lan segel laut. Nalika cairan lan emulsi digunakake kanggo ngrampungake kain, pelumas serat lan alat pangolahan. 

Lapisan silikon sing digunakake ing sandhangan ndadekake ambegan lan kepenak. Nalika ing aplikasi industri kaya barang otomotif, konstruksi lan olahraga, lapisan silikon menehi kekuatan, tahan saka suhu, kelembapan, sinar UV lan geni.

Teknologi silikon wis entuk popularitas ing aplikasi tekstil lan industri. Ing mode, tekstil adhedhasar silikon duwe akeh kaluwihan. Bisa nyuda penyusutan, bebas garut, bebas kisut, nambah lemes kanggo kain, duwe repellency banyu sing luwih dhuwur. Lapisan silikon ing kain njaga suplemen kain kasebut lan ora angel adhem utawa bosok nalika kena suhu dhuwur.

Silikon gampang diproses lan mulane biaya efektif. Silikon bisa dideleng minangka resin sing bebas, plastik kaku, gel, karet, bubuk lan cairan luwih tipis tinimbang banyu utawa tebal minangka tempel. Saka macem-macem jinis silikon, produk basis silikon sing ora kapetung dirancang lan diprodhuksi ing saindenging jagad kanggo macem-macem tujuan tekstil lan industri.

 


Wektu kirim: Jul-16-2020