produk

Bubuk Antistatik Nonionik

Keterangan Singkat:

Powder Antistatic Nonionic PR-110
yaiku komplek polyoxyethylene polimer, sing digunakake kanggo finansial antistatic poliester, akrilik, nilon, sutra, wol lan bahan campuran liyane. Lumahing serat sing diobati duweni efek apik, konduktivitas, anti-noda, resistensi bledug, lan bisa nambah kinerja anti-fuzzing lan anti-pilling.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Powder Antistatic Nonionic PR-110
yaiku komplek polyoxyethylene polimer, sing digunakake kanggo finansial antistatic poliester, akrilik, nilon, sutra, wol lan bahan campuran liyane. Lumahing serat sing diobati duweni efek apik, konduktivitas, anti-noda, resistensi bledug, lan bisa nambah kinerja anti-fuzzing lan anti-pilling.

Katon: Putih nganti wêdakakêna kuning
Ionisasi:
non-ion
Nilai PH:
5.5 ~ 7.5 (1% Solusi)
Kelarutan:
larut ing banyu
Karakteristik lan Aplikasi:
1. Kain sing dirawat duwe apik, konduktivitas, anti-reregetan, tahan bledug,
2. nambah kinerja anti-fuzzing lan anti-pilling saka kain
3. Bisa digunakake kanthi agen anti banyu kanggo ningkatake properti antistatik saka kain
nalika Sejatine ora mengaruhi properti sing diombe banyu
4. Iki bisa digunakake bebarengan karo agen-agen penetas, minyak silikon lan sapiturute, tanpa mengaruhi gaya
lan tangan ngrasakake kain
5. Dibandhingake karo agen antistatik uyah antaratika konvensional konvensional, luwih
luwes lan ora nyebabake warna tiba, warna lan warna kuning saka kain.

Panggunan lan Dosis
Produk iki produk konsentrasi dhuwur, coba dilebokake nganggo banyu kaping 3 kaping sadurunge digunakake.

Cara pencairan: Tambah Powder Antigenatik Nonionik ing wadhah sing dilengkapi agitator, banjur tambah
ngresiki banyu kadhemen, aduk nganti bubar lan saring, banjur gunakake
Tambah 50 ~ 60
banyu anget kanggo nambah kacepetan cair.

Exhaustion: Powder Antistatic Nonionic ing 1: 4 Pengurangan, Dosis ing 1 ~ 3% (owf)

Campuran: Powder Antistatik Nonionik ing 1: 4 Pengurangan, Dosis ing 10 ~ 40 g / l

Cathetan: data ing ndhuwur mung kanggo referensi, miturut proses nyata
Kemasan: bubuk antistatik non-ionik diwenehake ing kantong tenunan 25kg.




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    produk sing gegandhengan