produk

  • Detergent for various lubricating oil

    Detektif kanggo macem-macem minyak pelumas

    Gunakake: Agen Deoiling , determiner, busa rendah, biodegradable, non-beracun, ora ana bahan sing mbebayani, utamane
    digunakake ing aliran-jet; Kinerja:
    Detergent 01 minangka bahan pencuci sing nduweni kemampuan emulifikasi sing kuat kanggo macem-macem
    minyak pelumas sing biasane digunakake ing jarum rajutan. Iku cocog banget kanggo nyiksa
    rajutan katun lan campuran.
    Detergent 01 duweni kemampuan ngumbah lan efek anti-redeposisi kanthi lilin lan alami
    paraffin sing ana ing serat.
    Determinatif 01 stabil dadi asam, alkali, nyuda agen lan oksidan. Bisa digunakake ing
    proses ngresiki asam lan siram pemutihan kanthi macem-macem agen pemutihan.
    Determinatif 01 uga bisa digunakake ing proses pambusukan produk sing ngemot sintetik
    serat, benang lan benang
  • Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer

    Stabiliser Bleaching Sodium Chlorite

    Fungsi Penstabil Bleaching Sodium Chlorite Bisa diringkes kaya ing ngisor iki:
     Produk iki ngontrol tumindak pelunturan klorin saéngga klorida dioksida sajrone pemutihan wis kebak
    ditrapake ing proses pemutihan lan nyegah panyebaran gas ambu beracun lan corrosive (ClO2);
    panggunaan Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer bisa nyuda dosis natrium klorida;
     Ngalangi karat saka peralatan stainless-steel sanajan ing PH sing murah banget.
    Supaya PH asam stabil ing adus pemutihan.
    Aktifake solusi pemutihan supaya generasi produk reaksi sisih ora ana.
  • hydrogen peroxide alkaline bleaching stabilizer

    penstabil pelunturan alkali hidrogen peroksida

    Karakteristik:
    1. Stabiliser pemutih alkali hidrogen peroksida minangka penstabil khusus sing digunakake kanggo pengaliran katun ing katun ing proses pad-uap. Amarga stabilitas media ing alkalin, mupangate kanggo oksidan terus duwe peran ing kukus ing jangka panjang. Lan gampang biodegradable.
    2. Penstabil pemutih alkali hidrogen peroksida bisa nggunakake sebagian utawa rampung nggunakake silikat, saengga kain peluntur duwe hidrofilisasi luwih apik, nalika ngindhari celengan ing peralatan amarga nggunakake silikat.
    3. Formula pelunturan sing paling apik beda karo proses sing beda, lan dianjurake kanggo nyoba luwih dhisik
    4. Malah ing larutan stok kanthi isi soda lan surfactant sing dhuwur, Stabilizing Agent 01 stabil, saengga bisa nyiyapake
    Cairan ibu sing ngemot macem-macem bahan kimia kanthi konsentrasi kaping 4-6 luwih dhuwur.
    5. Agen stabilizing 01 uga cocog kanggo proses pad-batch.