produk

Emulsi sungsum

Keterangan Singkat:

Gunakake: Fluffing Silicone emulsion PR160 yaiku emulsi silikon organik khusus lan bahan mentah utama sistem senyawa Raising Agent kanggo kain sing dipasang. Bisa digunakake kanggo Raising, Shearing & Emerizing finishing katun, T / C, poliester, nilon lan campuran campuran kasebut. imparts gagang sing alus, alus, lancar lan surem kanggo ngangkat kain. Bisa digunakake kanthi kombinasi emulsi flake ing proporsi sing beda miturut kahanan kain.

Penampilan: Cairan putih susu
Isi padhet: 60%
Ionisasi: non-ion


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Fluffing silikon emulsion PR160

Gunakake: Fluffing Silicone emulsion PR160 minangka emulsi silikon organik khusus lan bahan mentah utama sistem senyawa RaisingAgen kanggo kain napped. Bisa digunakake kanggoRaising, Mbungkus Shearing & Emerizing saka katun, T / C, poliester, nilon lan bahan campuran sing dicampur. imparts gagang sing alus, alus, lancar lan surem kanggo ngangkat kain. Bisa digunakake kanthi kombinasi emulsi flake ing proporsi sing beda miturut kahanan kain.

Kain napsu digawe liwat proses pembatalan, uga diarani ngundhakake utawa sikat. Permukaan tekstil sing ditenun utawa rajutan diobati nganggo sikat kanggo nggawe tekstur sing alus lan cetho. Contone sing akurat kayata flannel, moleskin, lan polong bulu.
Wulu digawe kanthi napping kain poliester sing nambah kekandelan lan netepake kanthong udara kanggo jampel. Fleece nawakake rasio pemanasan anget kanggo mbandhingake wol Merino nanging luwih murah kanggo goose mudhun utawa bahan isi sintetik.
Napping minangka proses sing bisa ditrapake kanggo woollens, pondokan, sutra spun, lan rayon spun, kalebu jinis tenunan lan rajutan, kanggo nambah permukaan sing alus, permukaan alus. Proses kasebut kalebu ngliwati kain sing bentuke silinder sing ditutupi kabel apik sing angkat serat sing cendhak lan sithik, biasane saka benang tenun, menyang permukaan, mbentuk turu. Proses, sing nambah anget, asring ditrapake kanggo woollens lan paling awon lan uga kemul.

Katon: Cairan putih susu
Isi padhet:
60%
Ionisasi:
non-ion
Nilai PH:
6 ~ 8
Kelarutan: larut ing banyu

Karakteristik lan Aplikasi:
1. Efek rasukan alus, lancar, alus lancar, nggawe kain gampang gampang mili

2. Kuwi ora ana pengaruh ing naungan warna, keputihan lan kecepatan warna
3. Sawise rampung, permukaan kain uga lancar, plush malah, entuk tumpukan seragam sing padhet lan seragam
4. Sampeyan bisa digunakake kanthi sebilangan piranti lunak silikon lan bantu tekstil liyane ing siji adus, kanthi wiyar
digunakake ing proses ngrampungake

Panggunan lan Dosis
Ing wadhah, cairake flake nganggo banyu panas lan lebokake kanthi rampung. Banjur, tambahake Fluffing
Emulsion Silicone kanthi proporsi, nglakoake kanthi sekata lan nggunakake sawise nyaring
1. Kain gelung poliester (tumpukan karang lan wulu kutub)
Flake cationic flake 25kg, tambah PR160 udakara 50kg, senyawa nganti 1000kg; Dosis: 40-50 g / l
2. Kain rajutan katun
Flake cationic flake 40kg, tambah PR160 udakara 70kg, senyawa nganti 1000kg; Dosis: 40-50 g / l

3. Kain tenunan T / C (80/20 utawa 65/35)
Flake cationic flake 30kg, tambah PR160 udakara 70kg, senyawa nganti 1000kg; Dosis: 40-50 g / l
4. DTY (Gambar benang tekstur) kain tenun
Flake cationic flake 25kg, nambah PR160 udakara 50kg, nambah blok emlikion silikon 10-20kg,
senyawa nganti 1000kg; Dosis: 40-50 g / l;
Kanggo kain sing luntur, ganti flake sing lemah karo flake non-ionik

Cathetan: data ing ndhuwur mung kanggo referensi, miturut proses nyata
Packaging: diwenehake ing 200kg Drum utawa 1000kg IBC
Panyimpen:
Urip beting standar 12 wulan wiwit tanggal produksi lan disimpen ing asli sing durung dibuka
wadhah ing 2
~ 30. Mangga deleng rekomendasi panyimpenan lan tanggal kadaluwarsa ing
paket.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita