produk

Stabiliser Bleaching Sodium Chlorite

Keterangan Singkat:

Fungsi Penstabil Bleaching Sodium Chlorite Bisa diringkes kaya ing ngisor iki:
 Produk iki ngontrol tumindak pelunturan klorin saéngga klorida dioksida sajrone pemutihan wis kebak
ditrapake ing proses pemutihan lan nyegah panyebaran gas ambu beracun lan corrosive (ClO2);
panggunaan Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer bisa nyuda dosis natrium klorida;
 Ngalangi karat saka peralatan stainless-steel sanajan ing PH sing murah banget.
Supaya PH asam stabil ing adus pemutihan.
Aktifake solusi pemutihan supaya generasi produk reaksi sisih ora ana.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Stabiliser Bleaching Sodium Chlorite

Gunakake: Stabiliser kanggo bleaching karo sodium klorite.
Penampilan: Cairan tanpa warna lan transparan.
Ionisasi: Nonionic
Nilai pH: 6
Kelarutan banyu: Rampung larut banget
Stabilitas banyu atos: Banget stabil ing 20 ° DH
Stabilitas pH: Stabil antarane pH 2-14
Kompatibilitas: kompatibilitas sing apik karo produk ionik, kayata agen-agen wetting lan padhang kalimantang
Properti busa: Ora umpluk
Stabilitas panyimpenan
Simpen ing suhu kamar normal suwene 4 wulan, Panggonan cedhak 0 ℃ sajrone wektu sing suwe bakal nyebabake crystallization sebagean, nyebabake kesulitan sampling.

Properti
Fungsi Stabiliser kanggo bleaching karo sodium klorit Bisa diringkes kaya ing ngisor iki:
 Produk iki ngontrol tumindak pelunturan klorin supaya klorida dioksida diproduksi sajrone pemutihan diaplikasi kanthi lengkap proses pemutihan lan ngalangi kemungkinan ambu-ambu gas beracun lan corrosive (ClO2); nyuda dosis natrium klorida;
 Ngalangi karat saka peralatan stainless-steel sanajan ing PH sing murah banget.
Supaya PH asam stabil ing adus pemutihan.
Aktifake solusi pemutihan supaya generasi produk reaksi sisih ora ana.

Nyiapake solusi
Sanajan nggunakake feeder otomatis, Stabilizer 01 gampang kanggo operasi operasi.
Stabilizer 01 diencerake banyu ing rasio apa wae.

Dosis
Stabiliser 01 luwih dhisik ditambah lan mengko nambah dosis asam sing dibutuhake kanggo adus kerja.
Dosis biasane kaya ing ngisor iki:
 Kanggo siji bagean 22% natrium klorida.
 Gunakake 0.3-0.4 bagean Stabilizer 01.
 Panggunaan konsentrasi, suhu lan pH khusus kudu diatur miturut owah-owahan rasio serat lan mandi.
 Sajrone pemutihan, yen perlu natrium klorida lan asam luwih gedhe, Penstabilasi 01 ora perlu dilampirake kanthi tepat


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita