produk

  • Fluffing Silicone emulsion

    Emulsi sungsum

    Gunakake: Fluffing Silicone emulsion PR160 yaiku emulsi silikon organik khusus lan bahan mentah utama sistem senyawa Raising Agent kanggo kain sing dipasang. Bisa digunakake kanggo Raising, Shearing & Emerizing finishing katun, T / C, poliester, nilon lan campuran campuran kasebut. imparts gagang sing alus, alus, lancar lan surem kanggo ngangkat kain. Bisa digunakake kanthi kombinasi emulsi flake ing proporsi sing beda miturut kahanan kain.

    Penampilan: Cairan putih susu
    Isi padhet: 60%
    Ionisasi: non-ion
  • Detergent for various lubricating oil

    Detektif kanggo macem-macem minyak pelumas

    Gunakake: Agen Deoiling , determiner, busa rendah, biodegradable, non-beracun, ora ana bahan sing mbebayani, utamane
    digunakake ing aliran-jet; Kinerja:
    Detergent 01 minangka bahan pencuci sing nduweni kemampuan emulifikasi sing kuat kanggo macem-macem
    minyak pelumas sing biasane digunakake ing jarum rajutan. Iku cocog banget kanggo nyiksa
    rajutan katun lan campuran.
    Detergent 01 duweni kemampuan ngumbah lan efek anti-redeposisi kanthi lilin lan alami
    paraffin sing ana ing serat.
    Determinatif 01 stabil dadi asam, alkali, nyuda agen lan oksidan. Bisa digunakake ing
    proses ngresiki asam lan siram pemutihan kanthi macem-macem agen pemutihan.
    Determinatif 01 uga bisa digunakake ing proses pambusukan produk sing ngemot sintetik
    serat, benang lan benang
  • block silicone oil 3300

    blok blok minyak silikon 3300

    blok blok minyak silikon 3300
    minangka pelembut silikon blok; bisa digunakake ing macem-macem kain kayata katun lan campuran, rayon, serat viscose, serat sintetik, sutra, wol, sapiturute, utamane kanggo serat sintetik, nilon & spandeks, plester poliester, bulu polong, beludru, PV beludru lan
    kain wol Bisa nyedhiyakake kain kanthi kain sing alus, lancar, alus lan kuning.
    ● Penampilan Cairan kuning transparan
    ● Kationik alam ikonik
    ● Konten padhet 60%
  • Acidic Reduction Clearing Agent PR-511A

    Agen Pengurangan Ngilangi Asam PR-511A

    Agen Pengurangan Ngilangi Asam PR-511A
    minangka senyawa agen pengurangan khusus, sing luwih suda
    kapasitas ing macem-macem nilai PH. Bisa ngganti (sodium hydrosulfite + soda kakak)
    Reresik reresik poliester lan bahan campuran sawise dicelup, mbusak warna ngambang, nambah
    kekayaan warna saka kain

    Ionisasi: Nonionic
    Nilai PH: 7 ~ 8 (1% larutan banyu)
    Isi padhet: 22%
    Pengirangan: Banyu
  • hydrophilic silicone softener 8850N

    pelembut silikon hidrilikilik 8850N

    pelembut silikon hidrilikilik 8850N
    yaiku emulsi mikro, digunakake minangka pelembut hidrofilik kanggo katun lan kain utawa andhuk campuran utawa alus kanthi stabil, lancar, alus, hidrofilik lan stabilitas.
  • Nonionic Antistatic Powder

    Bubuk Antistatik Nonionik

    Powder Antistatic Nonionic PR-110
    yaiku komplek polyoxyethylene polimer, sing digunakake kanggo finansial antistatic poliester, akrilik, nilon, sutra, wol lan bahan campuran liyane. Lumahing serat sing diobati duweni efek apik, konduktivitas, anti-noda, resistensi bledug, lan bisa nambah kinerja anti-fuzzing lan anti-pilling.
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2